forside

tilbage

Udlicitér indretningen og driften af byggepladsen til en totalleverandør

BYGGEPLADSINDRETNING & BYGGEPLADSDRIFT

Skab fremdrift og merværdi på byggepladsen

 

CP kan etablere, indrette og drive jeres byggeplads. Derved kan bygge-ledelse, entreprenør, underleverandører og håndværkere koncentrere sig om det, de er gode til – at bygge.

 

Med et CP-byggepladshotel får I fra første dag én samlet løsning til alle jeres kontor-, mandskabs- og lagerfaciliteter. Fordelen ved en samlet løsning er, at CP helt fra starten gennemtænker strukturen og logistikken på byggepladsen. Vi kan samtidig både transportere, opstille og tilslutte alle jeres faciliteter. Vi kan også tilbyde at åbne en ”mini-udlejningsbutik” på byggepladsen med de materieltyper, I bruger mest.

 

CP’s byggepladsleder sørger for løbende at koordinere ind- og udflytningen af jeres mandskab og justerer kørselsveje, gangarealer, skiltning osv. i takt med de nye behov, der opstår undervejs i byggeprocessen.

 

Alt i alt øger det effektiviteten. Samtidig får I en mere sikker, velordnet bygge-plads med et roligt arbejdsflow og ensartet kvalitet i processer, fysiske resurser og retningslinjer, både i forhold til sikkerhed, arbejdsmiljø og miljø.

 

Endelig fremstår byggepladsen altid ordnet og præsentabel overfor både ansatte, offentlige myndigheder og andre besøgende.

 

Vælg selv hvad I har brug for

CP’s koncept for byggepladsindretning og byggepladsdrift er enkelt:

Vi kan stå for både indretningen og driften af byggepladsen eller blot den ene af opgaverne. I kan sammensætte jeres helt egen løsningsmodel.

 

Frigør resurser til at holde fokus på byggeri og fremdrift

Gevinsten ved at samarbejde med CP er, at I hele tiden har overblik over bygge-pladsen helt ned til mindste detalje, fordi I gennem hele byggeprocessen har én fast sparrings- og samarbejdspartner, der løbende koordinerer økonomi, aktivi-teter og services, og som går proaktivt til opgaverne og samler eventuelle løse ender.

 

Vi støtter

byggepladsindretning

& udlejning af:

  • kontor- og Mandskabsmoduler
  • containere
  • entreprenørmateriel
  • lifte
  • pavilloner

CP ApS · cvr nr. 11779573 · cp@cp.dk · www.cp.dk · ØST: Grønningen 12, 4130 Viby Sj. Tlf.: (+45) 46 14 06 00 · VEST: Marktoften 7, 8464 Galten Tlf.: (+45) 75 14 06 00