forside

tilbage

Loading...

om cp

CP er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner.

 

Vores kundekreds spænder fra bygge- og anlægssektoren over industrien til offentlige og private virksomheder og institutioner.

 

Vores mission er enkel: Kvalitetsprodukter, gennemtænkte løsninger og branchens bedste service skal bidrage til at skabe optimale processer og resultater for vores kunder.

 

CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet familievirksomhed. Vi servicerer kunder i hele landet og beskæftiger ca. 90 medarbejdere.

 

Virksomhedens historie:

 

1986:

Virksomhedens oprindelige forretningsgrundlag var skibscontainere, som grundlæggeren, Georg Bruun, solgte og udlejede fra familiens lejlighed i Roskilde under navnet Container Partners. Senere flytter Container Partners til Gadstrup med plads til både familie og virksomhed.

 

1995:

Med indførelsen af det nye skurvognsregulativ i 1995 beslutter Georg Bruun, at tiden er inde til at indtage nye markeder og begynder at udleje kontor- og mandskabsmoduler.

 

1997:

Virksomheden har vokseværk og flytter til større faciliteter, en 15.000 m2 stor erhvervsgrund i Viby Sj., hvor virksomhedens østafdeling stadig har til huse.

 

2000:

CP opkøber en tømrervirksomhed med speciale i pavillonbyggeri og udvider således endnu engang produktudbuddet.

 

2004:

Det samme sker, da virksomheden opkøber et konkursbo efter en materieludlejer og begynder at udleje entreprenørmateriel.

 

2013:

Et generationsskifte påbegyndes.

 

2014:

Generationsskiftet afsluttes med Julie Bruuns overtagelse af det daglige ansvar for virksomheden.

 

I forlængelse af generationsskiftet starter CP ApS i 2014 en afdeling op i Galten for at fortsætte den dynamiske vækst, som er kendetegnende for hele virksomhedens historie, og for at servicere sine kunder i Vestdanmark endnu bedre.

 

 

 

byggepladsindretning

& udlejning af:

  • kontor- og Mandskabsmoduler
  • containere
  • entreprenørmateriel
  • lifte
  • pavilloner

CP ApS · cvr nr. 11779573 · cp@cp.dk · www.cp.dk · ØST: Grønningen 12, 4130 Viby Sj. Tlf.: 46140600 · VEST: Marktoften 7, 8464 Galten Tlf.: 75140600