forside

tilbage


Kompetent, personlig rådgivning om lifte

lifte

Stort udlejningsprogram og kompetente udlejere

 

CP tilbyder et omfattende liftudlejningsprogram. Vi lægger vægt på at udleje lifte, der er så driftssikre, miljøvenlige og ergonomiske som muligt.

 

Vores medarbejdere ved hvad de taler om

Vores liftudlejere har både praktisk erfaring med lifte og teoretisk uddannelse. De har derfor et indgående kendskab til anvendelsen af de forskellige lifttyper. Det sikrer dig faglig rådgivning på højt niveau om valg af den rette lift.

 

On site-opmåling

På nogle projekter kan det være svært at vurdere, hvilken lift der egner sig bedst til at løse en given opgave. Derfor tilbyder vi at inspicere den fysiske lokalitet, hvor liftopgaven skal udføres, og på den baggrund anbefale lige netop den lift, der kan løse opgaven bedst.

 

Vi tilbyder samtidig at inspicere adgangsvejene for at vurdere, om den type lift, man overvejer at vælge, sikkert og smidigt kan komme ind på projektadressen, eller om man skal vælge en anden lift til at løse opgaven.

 

Sikkerheden i top

Vi samarbejder kun med liftleverandører, der er medlem af Liftgruppen under Dansk Byggeris Materielsektion.

Liftkontrolordningen har til formål at styrke sikkerheden, når man arbejder med personlifte. Den giver sikkerhed for, at liftene

har været til lovpligtigt årseftersyn hos et godkendt værksted, der løbende bliver kontrolleret af tekniske eksperter fra det uafhængige kontrolorgan FORCE Technology.

 

Hvis der skulle ske nedbrud

Hvis der undtagelsesvis skulle ske nedbrud under udlejningen, rykker vores mobile serviceværksted med fagligt veluddannede medarbejdere ud med det samme og løser problemet, så driftsstoppet minimeres.

 

 

Vi støtter

byggepladsindretning

& udlejning af:

  • kontor- og Mandskabsmoduler
  • containere
  • entreprenørmateriel
  • lifte
  • pavilloner

CP ApS · cvr nr. 11779573 · cp@cp.dk · www.cp.dk · ØST: Grønningen 12, 4130 Viby Sj. Tlf.: (+45) 46 14 06 00 · VEST: Marktoften 7, 8464 Galten Tlf.: (+45) 75 14 06 00