CP søger 3 udekørende salgskonsulenter

Brænder du for salg? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der drives af entreprenørånd og er i stadig vækst?

Vi søger nye kolleger til Sjælland, Aarhus-området, Fyn og Sydjylland. Har du lyst til at få 150 engagerede kolleger og arbejde i materieludlejningsbranchen, der servicerer bygge- og anlægsbranchen med alt fra skurvogne til gravemaskiner, så læs mere her.

Dine primære opgaver

Du skal sælge CP’s lejeløsninger til både eksisterende og nye kunder på enten Sjælland, i Aarhus-området eller på Fyn og i Sydjylland. Du bliver en del af et landsdækkende salgsteam på syv engagerede salgskonsulenter, der hver dag stræber efter, at vi lykkes sammen og skaber succes for vores kunder. Du får base enten i Viby Sj. (Sjælland), Galten (Aarhus-området) eller Vejle (Fyn og Sydjylland).

Din profil

Måske kommer du fra en lignende stilling og har erfaring med salg til bygge- og anlægsbranchen og også gerne industrien og det offentlige. Du er imødekommende og kan skabe relationer. Desuden forestiller vi os, at du:

  • Er en super kollega.
  • Motiveres af at skabe resultater.
  • Sætter en ære i at yde den bedste kundeservice.
  • Arbejder løsningsorienteret.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Et spændende job med en høj grad af frihed under ansvar.
  • God løn med pensions- og sundhedsordning samt bil.
  • En velfungerende arbejdsplads med gode kolleger og højt til loftet.

Praktisk info
Tiltrædelse

Snarest muligt.

Ansøgning

Send en kortfattet ansøgning og CV via linket herunder.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg jobbet her
https://www.jobindex.dk/jobannonce/457674/
Kontaktperson

Ole Sønderkær

Telefon
30 18 90 80
Email
os@cp.dk

Telefon
Email

CP er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner. Vores kundekreds spænder fra bygge- og anlægssektoren over industrien til offentlige og private virksomheder og institutioner. Vores mission er enkel: Kvalitetsprodukter, gennemtænkte løsninger og branchens bedste service skal bidrage til at skabe optimale processer og resultater for vores kunder. CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet virksomhed. Vi servicerer kunder i hele landet og er ca. 150 medarbejdere i Viby Sj., Vejle og Galten.

Ledige stillinger

CP VEST søger klargøringsmedarbejder

Opslået
Ansøgningsfrist

CP ØST søger elektrikere

Opslået
Ansøgningsfrist

CP søger 3 udekørende salgskonsulenter

Opslået
Ansøgningsfrist

CP ØST søger klargøringsmedarbejder

Opslået
Ansøgningsfrist