CP får Roskilde Kommunes Klimapris 2021

CP har netop modtaget Roskilde Kommunes Klimapris på CORO’s Co-Conference, der bliver afholdt på RUC.

”Kandidater til Klimaprisen skal have gjort en særligindsats for omstilling til grøn og bæredygtig produktion og have lokalforankring i Roskilde Kommune”, lyder kommunens kriterium. ”Vinderen(erne) fåret diplom samt æren af at donere midlerne (50.000 kr.) til et velgørende grøntformål efter eget valg”, hedder det videre. De øvrige kandidater var Næste Skure og De Forenede Dampvaskerier.

Julie Bruun, der er CP’s ejer og administrerende direktør, er glad:

- Prisen er en kæmpe anerkendelse af det arbejde, vi igennem det sidste ca. 1½ år har gjort for for alvor at få sat bæredygtighed på dagsordenen. Et arbejde, som bl.a. omfatter deltagelse i EU-projektet Grøn Cirkulær Omstilling, etablering af vores bæredygtighedsudvalg og deres uddannelse i bæredygtig forretningsforståelse, igangsættelse af forskellige konkrete tiltag og oprettelsen af en bæredygtighedskoordinator-funktion i organisationen.

- Vi er megastolte over at få prisen, og den vil helt sikkert være en kæmpe motivation for os i vores næste skridt mod et grønnere CP, hvor vi skal til at indsamle data om vores nuværende klimaaftryk og se på, hvor vi kan reducere det. I den nærmeste fremtid skal vi finde ud af, hvilket grønt formål vi skal donere de 50.000 kroner til, siger Julie Bruun.

Yderligere information

Peter Jakobsen
pj@cp.dk
30 18 90 60
November 25, 2021