Sponsorpolitik

I CP modtager vi hvert år en del forespørgsler på sponsorater. Vores sponsorpolitik er udarbejdet for at give svar på, hvordan vi prioriterer sponsorater. Inden du eventuelt vælger at udfylde ansøgningsskemaet, beder vi dig derfor læse nedenstående igennem. Dermed får du det bedste grundlag for at vurdere, om CP er den rette virksomhed at søge sponsorat hos.

Politik

Vi lægger vægt på, at de organisationer, vi sponsorerer, deler CP’s grundlæggende værdier, og at de sponsoraftaler, vi indgår, bidrager til at udvide kendskabet til virksomhedens budskaber.

CP opfatter sponsorater som en gensidig aftale, der skal skabe værdi for begge parter. Således indgår vi ikke sponsoraftaler, der reelt er donationer. Vi sponsorerer heller ikke – eller yder støtte i nogen form – til politiske eller religiøse partier, foreninger eller organisationer.

CP forventer, at en sponsoraftale skal:

- være en aftale mellem to ligeværdige parter og til gensidig glæde og gavn.

- indeholde unikke muligheder for at øge kendskabet til CP – ikke blot i form af eksponering af vores logo.

- være i naturlig overensstemmelse med og understøtte CP’s værdier, som er kvalitet, dialog, samarbejde,  ansvar, respekt og kreativitet.

- have en tydelig og konkret målsætning for begge aftalens parter.Alle ansøgninger gennemgås og vurderes ud fra denne politik

Sådan ansøger du

Udfyld ansøgningsskemaet herunder.

Svartid

Vi tilstræber at bevare ansøgere inden for 14 dage. Bemærk, at en sponsoransøgning skal være os i hænde senest 6 uger inden, at en eventuel aftale kan træde i kraft.

Ansøg om sponsorat herunder
Max fil størrelse 10MB.
Uploader...
fileuploaded.jpg
Upload fejlede. Max filstørrelse er 10 MB.
Vi har modtaget din anmodning om et sponsorat
Gå til forsiden
Hovsa! Der gik noget galt ...