Sponsorpolitik

I Zeppelin Rental Danmark modtager vi hvert år en del forespørgsler på sponsorater. Vores sponsorpolitik er udarbejdet for at give svar på, hvordan vi prioriterer sponsorater. Inden du eventuelt vælger at udfylde ansøgningsskemaet, beder vi dig derfor læse nedenstående igennem. Dermed får du det bedste grundlag for at vurdere, om Zeppelin Rental Danmark er den rette virksomhed at søge sponsorat hos.

Politik

Vi lægger vægt på, at de organisationer, vi sponsorerer, deler Zeppelin Rental Danmarks grundlæggende værdier, og at de sponsoraftaler, vi indgår, bidrager til at udvide kendskabet til virksomhedens budskaber.

Zeppelin Rental Danmark opfatter sponsorater som en gensidig aftale, der skal skabe værdi for begge parter. Således indgår vi ikke sponsoraftaler, der reelt er donationer. Vi sponsorerer heller ikke – eller yder støtte i nogen form – til politiske eller religiøse partier, foreninger eller organisationer.

Zeppelin Rental Danmark forventer, at en sponsoraftale skal:

- være en aftale mellem to ligeværdige parter og til gensidig glæde og gavn.

- indeholde unikke muligheder for at øge kendskabet til Zeppelin Rental Danmark – ikke blot i form af eksponering af vores logo.

- være i naturlig overensstemmelse med og understøtte Zeppelin Rental Danmarks værdier, som er kvalitet, dialog, samarbejde,  ansvar, respekt og kreativitet.

- have en tydelig og konkret målsætning for begge aftalens parter. Alle ansøgninger gennemgås og vurderes ud fra denne politik

Sådan ansøger du

Udfyld ansøgningsskemaet herunder.

Svartid

Vi tilstræber at bevare ansøgere inden for 14 dage. Bemærk, at en sponsoransøgning skal være os i hænde senest 6 uger inden, at en eventuel aftale kan træde i kraft.

Ansøg om sponsorat herunder
Max fil størrelse 10MB.
Uploader...
fileuploaded.jpg
Upload fejlede. Max filstørrelse er 10 MB.
Vi har modtaget din anmodning om et sponsorat
Gå til forsiden
Hovsa! Der gik noget galt ...