Information om Corona-virus / Covid19

Information om Corona-virus / Covid19 Situationen omkring Corona-virus / Covid19 ændrer sig hele tiden, og der kommer jævnligt nye anbefalinger og påbud fra de danske myndigheder, herunder Statsministeriet, Sundhedsstyrelsen og Udenrigsministeriet.

I CP tager vi fortsat myndighedernes anbefalinger og påbud seriøst og til efterretning.

Det vil sige, at vi både i relation til os selv, vores kolleger, kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere vil gøre, hvad vi kan for at bidrage til at inddæmme smitten, da det kan få alvorlige konsekvenser for både det danske samfund og for enkeltindivider, hvis smitten breder sig uhæmmet.

Vi har en gensidig forventning til alle vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere samt andre, vi er i kontakt med, at de ligeledes følger myndighedernes anbefalinger og påbud, herunder Sundhedsstyrelsens anvisninger om smittehæmmende adfærd. Se mere på www.sst.dk.

Vi forventer også, at man følger Udenrigsministeriets anvisninger, hvis man har opholdt sig i en af de risikozoner, som myndighederne løbende udpeger. Vær opmærksom på, at definitionen af risikozoner kan ændre sig fra dag til dag. Se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk.

Man har pligt til straks at underrette CP ApS, hvis man har symptomer på / fået konstateret smitte med Covid19 eller været i tæt kontakt med en eller flere smittede og derved kan have udsat en eller flere af CP’s medarbejdere for smitterisiko.

Ved fysiske møder gælder ovenstående regler samt de danske myndigheders retningslinjer vedr. fysisk afstand, brug af værnemidler, hygiejne mv. CP ApS afholder under ingen omstændigheder møder med syge personer – også selvom symptomerne er svage – eller med personer, der har opholdt sig i et risikoområde jf. Udenrigsministeriets anvisninger og som beskrevet ovenfor.

Vi opfordrer alle til løbende at holde sig ajour med udviklingen og eventuelt nye tiltag fra myndighedernes side.

Hvis der opstår behov for det, reviderer CP ApS dette dokument.

Spørgsmål kan rettes til Ole Sønderkær.

Med venlig hilsen
CP ApS

Yderligere information

Ole Sønderkær
os@cp.dk
30189080
July 28, 2020